Mina klasser 

Jag anordnar Yinyogaklasser i Katrineholm och i Flen. Jag kan även komma till din arbtesplats och ha Lunch-Yin. Jag använder Mindfulness tillsammans med Yinyogan, vilket är ett lyckat recept för att stressa ner och att få en god återhämtning vid utmattning eller olika stresstillstånd. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller hur jag kan hjälpa dig eller ditt företags anställda.

Mindful Yinyoga

Mindful Yinyoga är en stillsam och meditativ form av yoga där vi sitter eller ligger i olika positioner under en längre tid (3-5 minuter), med avslappnade muskler. Med det här sättet att utföra positionerna sträcker, pressar och vrider vi sakta och mjukt vår bindväv, så att vi blir smidigare. Samtidigt stärker vi våra leder och hjälper ledvätska, lymfa, blod och energi att flöda i kroppen.. Utmärkt metod att stressa ned både kropp och huvud.

Boka här: livironu@gmail.com

 

Yinyoga

I vanlig Yinyoga sitter vi i 5-8 minuter i varje position. Vi arbetar med passiv stretch där fascian/bindväven är i fokus och musklerna slappnar av. Detta medför att kroppens olika flöden, blod, lymfa och energibanor får chans att öka. Vi fokuserar på de fem elementen, eld, vattnen, jord, metall och luft enligt TKM (traditionell kinesisk medicin) som grundar sig på en holistisk syn på människan. Yinyogan är mycket avslappnade samtidigt som du fylls med härlig energi.

Boka här: livironu@gmail.com