Jag är en person som gått genom livet på olika stigar, dessa har lett mig fram till den jag är idag. Det vill säga, jag har hittat en balans som jag varje dag arbetar med att bibehålla. Från att ha växt upp under dysfunktionella förhållanden och sedan själv valt olika dysfunktionella levnadssätt, har jag idag utvecklat och förändrat mig själv och min syn på livet.

Hur har jag gjort då?
Jag började med att förstå att min livsstil inte var hållbar, att jag behövde fatta livsavgörande beslut.
Genom att börja med gruppterapi och därefter egenterapi växte jag mig starkare för att kunna förstå hur mitt liv hade blivit som det blev. Utifrån min erfarenheter och livskunskaper kring mina dysfunktionella val, hittade jag vägar ut ur mitt inre kaos.

Idag har jag utbildat mig som terapeut inom beroende och medberoende, stresshantering, Mindfulness-instruktör steg 1, Auriculoterapi (öronakupunktur), NADA-öronakupunktur, ångesthantering, AngCop-modellen och jag är nu också utbildad Yinyogalärare hos Magdalena Mecweld. 

Jag har arbetat inom missbruk- och beroendevård med ungdomar och vuxna i drygt 10 år. Både inom kommun och privat, öppenvård samt HVB-hem. Jag föreläser om tankemönster och hur tankar kan förändra ditt liv.

Det var när jag kom i kontakt med Yinyogan som förändring tog fart, jag förstod att det var lugnet och den stillhet som finns i Yinyogan som hade fattats mig. Nu kan jag inte tänka mig att leva utan den, därför vill jag dela med mig av Mindful Yinyoga till så många som möjligt.

Genom detta har jag kunskap och erfarenhet för att kunna ge råd, stöd och vägleda människor mot en ljusare tillvaro i livet. Idag driver jag även företaget Liv i Ro Konsult för att hjälpa människor i livets olika skeden.
Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal eller möte. 

Väl mött - Cecilia Stjärnborg